ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

 

 

 

 

 

Η σειρά EUBOS έχει μια ιστορία 50 χρόνων στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας.

Τα προϊόντα της βασίστηκαν σε μία καινοτόμο ιδέα που αναπτύχθηκε το 1958, την παραγωγή ενός προϊόντος καθαρισμού σώματος με ουδέτερο pH, χωρίς αλκάλια, απόλυτα συμβατού με το δέρμα, που αντικατέστησε τους σάπωνες, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος. Το προϊόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην αγορά. Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου καινοτόμου προϊόντος, συνεχίστηκε με μία επιστημονική σειρά προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των εργαστηρίων EUBOS ώστε να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος.

περισσότερα 

 

              

 

 

 

 

Επιλεγμένα καλλυντικά προϊόντα για την ικανοποίηση των έμπειρων επαγγελματιών Υγείας και των τελικών καταναλωτών.
Σε μία συνεχή έρευνα για την τελειότητα, έχουν αναπτυχθεί καινοτόμα συστατικά προηγμένης τεχνολογίας,
για την προστασία, την αναδόμηση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Πρόκειται για συστατικά κλινικά
ελεγμένα που παρασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της φαρμακευτικής βιομηχανίας, για την απόλυτη ασφάλεια του καταναλωτή.

περισσότερα

 
Copyright. Pharmex S.A. (09/2008). Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος του παρόντος κειμένου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αποθηκευτεί, ή να διαβιβαστεί σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, μαγνητοφώνησης, ή άλλο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρεία Pharmex S.A.