Έλα στην ομάδα μας!

Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος της οικογένειας, εδώ θα βρεις όλες τις αγγελίες με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουμε.

Εάν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει, μπορείς να υποβάλεις ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου για μελλοντική αξιολόγηση στην ηλεκτρονική careers@pharmex.gr

BEAUTY ADVISOR

Η εταιρεία PHARMEX , με μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων στο χώρο του φαρμακείου και έδρα στo Περιστέρι Αττική, ενδιαφέρεται να προσλάβει άμεσα BEAUTY ADVISOR για φαρμακεία Αττικής.

Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών που επισκέπτονται τα σημεία πώλησης της ευθύνης του/της.

Έχει άριστη γνώση των προϊόντων και παρέχει συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο την πώληση των κατάλληλων προϊόντων βάσει των αναγκών του πελάτη.

Δειγματίζει και προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα, εξηγεί τους τρόπους χρήσης αυτών και ενημερώνει για εμπορικές προσφορές.

Διατηρεί σε άριστη κατάσταση τις προθήκες των προϊόντων και το χώρο του καταστήματος όπου γίνεται η προβολή.

Πτυχίο TEI/ΙΕΚ Αισθητικής/Κοσμητολογίας.

Τουλάχιστον 3ετή εργασιακή εμπειρία στην προώθηση καλλυντικών (προϋπηρεσίας στην προώθηση συμπληρωμάτων διατροφής θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν).

Άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες, ανεπτυγμένο πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Καλός χειρισμός Η/Υ.

Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Συνεχή εκπαίδευση.

Προοπτικές εξέλιξης.